Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Minden amit a smartról tudni szeretnék az itt van! :) - Ulicska Attila

Adományozz Te is a Klub fennmaradásáért és a további szinvonalas találkozók szervezéséért

Adományozz Te is és kerülj ki a támogatók dicsőségfalára. Egyetlen hazai non-profit Smart Autó Klubként nagy szükségünk van az adományodra, hogy még sokáig tudjuk segíteni a közösséget és színvonalas találkozókat tudjunk szervezni, továbbá a közösségi felületeinket fenn tudjuk tartani, ahol a hazai smart tulajdonosok tarthatják egymással a kapcsolatot.

Hogyan tudsz adományozni? Itt azonnal az interneten, kétféle egyszerű módon, könnyedén, gyorsan és biztonságosan PayPal-lal vagy Bankkártyával. Válassz egy adomány összeget a lenti három lehetőség közül. Nagyobb vagy tárgyi adományt is szívesen veszünk. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot az info@smartmania.hu email címünkön, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket.
 LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Képes segítség az adományozáshoz:

PAYPAL:

BANKKÁRTYA:

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK:

- Ki láthatja a banki adataimat?
Senki. Az adományozás a PayPal zárt baki rendszerén történik, emberi beavatkozás nélkül.

- Mire költitek az adományom?
Az adományod bekerül egy kalapba, melyből a találkozók költségeit, kellékeit (pl.: sátor, bóják, hangosítás) fedezzük, vagy az informatikai hátterünk eszközeit (szerver, weboldal). A segítőink (programozó, rendszergazda) béreit és a rendszeres kiadásainkat, mint például a klubhelyiség bérleti díját továbbá minden felmerülő kiadást, mely a klub életében adódik.

TÁRGYI ADOMÁNY

Nem csak pénzbeli adományokat várunk, hanem tárgyit is, hiszen, ha neked van az alábbi tárgyakból fölösleges, amitől megválnál, akkor az is tökéletesen megfelel számunkra, hiszen akkor nem kell megvennünk újra.

Tárgyi adománylista, amire szükségünk van:

- Sörpadok (találkozókhoz a sátrakba)
- Terelőbóják (találkozókhoz az ügyességi vetélkedőkhöz)
- Klippan kanapé (Klubhelyiségbe, hogy többen le tudjanak ülni)