Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Nagyon jól jött a smart vásárlás előttis cikk! Sikerült elkerülni pár borzasztó állapotú smartot. - Jóni András

!!! FÓRUMSZABÁLYZAT !!!

A fórumot a felsorolt szempontok alapján veheted igénybe. A változás jogát fenntartjuk, melyet itt mindig aktuálisan megtalálsz. A szabályzat az oldal minden regisztrált tagjára vonatkozik és a www.smartmania.hu/smart-forum minden témájában érvényes.

1. A Fórum témák a smartmania.hu minden olvasójának nyilvánosak, viszont az adott témákhoz, csak a regisztrált tagok szólhatnak hozzá. Új fórum témákat pedig javaslat alapján az oldal kezelői hozhatnak létre.

2. Regisztrációd után felhasználó neved és jelszavad biztonságáért kizárólag Te felelsz! A smartmania.hu semmilyen felelősséget nem vállal a harmadik személynek való visszaélése esetében. Amennyiben tudomásodra jut a személyes jogaiddal való visszaélés írj nekünk a www.smartmania.hu/kapcsolat menü pont alatt.

3. Az oldal szerkesztői és üzemeltetője a fórumokban megjelent tartalmakért, képekért és más információt szolgáló adatokért felelősséget nem vállal. Azok hitelességéről, megbízhatóságáról semmiféle háttérellenőrzést nem végez. Így a fórumokban megjelent téves információk miatt esetlegesen bekövetkezett káreseményekért felelősséget nem vállal.

4. Moderátori intézkedések a következő esetben lépnek érvénybe:

- Tilos minden olyan megnyilvánulás, amely szélsőséges politikai nézeteket tartalmaz, vagy pornográf, jogszabályellenes vagy nem kívánt tartalommal bír.
- Rasszista és etnikai hovatartozásra utaló kijelentések használata tilos
- Tilos a drogok és más tiltott szerek használatának támogatása, arra való biztatása
- Tilos a trágár, obszcén szavak használata. Ennek megítélése a moderátorra van bízva, aki törölheti vagy módosíthatja a hozzászólás egészét vagy részét. Folyamatosan visszaélések esetén a regisztrált tag regisztrációját a smartmania.hu oldalon az érintett tag előzetes értesítése nélkül megszüntetheti.
- A Fórumokban való bármilyen jellegű (új vagy használt) eszközök, alkatrészek hirdetése TILOS, azonnali moderátori intézkedést von maga után.

- Új alkatrész vásárlás esetén a www.smartmania.hu/catalog menüpont használata ajánlott.

- Használt, meglévő alkatrészed hirdetése esetén pedig a www.smartmania.hu/adok-veszek-hasznalt-smart-alkatreszek menüpontot alkalmazd.

A smartmania.hu fórum funkciója a közösség építés, információ csere, egymás segítéséért jött létre ezért kérünk, egymással szemben legyetek udvariasak és tisztelettudóak.

SMART MANIA Csapat
2014.01.01