Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Tetszik, hogy itt sokan vagyunk. - Megyeri Barbara

Hangtechnika vs. SMART

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi lehetőség rejlik a SMART-ban, ha valaki komolyabb hangtechnikát szeretne a kicsi-kocsijába telepíteni. Azt gondolhatnánk, hogy akkor le kell mondanunk a már így kevés helyről és a csomagtartónknak is annyi, de ez valójában nincs így. Ebben a topikban hasznos és ötletes már meglévő helykihasználós hangtechnikai tippeket és tanácsokat kaphatsz a SMART-todhoz.


Zsolt képe

#36 A világ szopása, ha gyárilag nincs előkészítve/kábelezve. :) Dióhéjban; leveszed az elejét (útmutatót itt találsz hozzá: www.smartmania.hu/smart-auto-szerelesi-utmutatok). A kormányoszlop körül van egy gumi, ott ki tudod dugni a kábelt. Oldalt, kívülről látni fogod hol mennek be az ajtóba kábelek. A szorítót óvatosan kipattintod (könnyen törik, elég fos). A belső ajtókárpitot leveszed (útmutató szintén: www.smartmania.hu/smart-auto-szerelesi-utmutatok) és behúzod a kábelt. Kb ennyi. Részvétem :)


Simon képe

Sziasztok,

Az ajtóba hogy tudom átvinni a hangkábelt, hogy ne gány legyen. Főként a bal ajtó izgat :D


Zsolt képe

#34 Szia, nagy hely van benne, mindegyik 16-os belefér, még a KICKBASS hangszórók is.


Levente képe

sziasztok. Szeretnék venni egy sound boxot 450-es smarthoz. 16os hangszoro szettet szeretnék bele varázsolni. de nem tudom mekkora a maximum beépitési mélység ami belemegy. tudnátok segíteni ebben?


peeti képe

én így oldottam meg. jut is marad is,az autóhoz képest pedig nagyot szól! nem akadályoz a mindennapokban és egyedi.és van valóban kalaptartóm :), egyébként pedig eladó.

20150723_173404.jpg IMG_20150415_113243.jpg 20150723_173011.jpg

Mackó képe

Szevasztok!
A Smart 451-hez 2DIN Bosch Navigació (gyári) beszerelési útmutatót keresek.
Tudtok segíteni?
Köszönöm.


Zsolt képe

A JBL-nek köszönhetően 5720 watt teljesítményű hangtechnikát pakoltak az új Fortwo-ba.
A világ legkisebb mozgó koncerttermeként mutatta be a Smart és a JBL az együttműködésük gyümölcséből született demóautót, amibe ekkora teljesítményű hangrendszert pakoltak.

Ehhez 100 méternyi kábelezésre, 10 négyzetméter speciális szigetelőanyagra, 16 hangszóróra, 5 erősítőre és 2 mélynyomóra volt szükségük.

Hogy milyen hangzást sikerült előállítaniuk azt egyelőre nem mutatták meg, továbbá attól sem kell rettegni, hogy a szomszédban felbukkan majd egy basszusoktól dübörgő példány péntek este, hiszen csak ez az egy létezik belőle.

smart-jbl-1.jpg smart-jbl-2.jpg smart-jbl-3.jpeg

BrabusPityu képe

Az enyém ilyen! Sziasztok!

image.jpg

Zsolt képe

Egy újabb "gyöngyszem". A Fortwo 450 csomagtérajtóba épített hangszórókról megoszlanak a vélemények. Sok munkával és megfelelő hozzáértéssel meg lehet csinálni szépen és jól. ...de ez nem az a kivitelezés :)

smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-1.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-2.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-3.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-4.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-5.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-6.jpg smart-fortwo-hangszorok-a-csomagterajtoban-7.jpg

Zsolt képe

Ez is egy megoldás, ha Smart Fortwo 450 cabrionk van, de mielőtt felcsapunk asztalosnak, mérlegeljük és számoljunk mi sül majd ki belőle.

smart-fortwo-450-cabrio-melylada-csomagtarto-1.jpg smart-fortwo-450-cabrio-melylada-csomagtarto-2.jpg smart-fortwo-450-cabrio-melylada-csomagtarto-3.jpg smart-fortwo-450-cabrio-melylada-csomagtarto-4.jpg smart-fortwo-450-cabrio-melylada-csomagtarto-5.jpg