Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Köszönöm! Király nagyon ez az oldal! - Gere Gábor

Kérdésem van...

Ha nem találsz a kérdésedhez megfelelő fórum témát, akkor azt bátran tedd fel itt.


Huszka N képe

Sziasztok.
Kis segitseget szeretnek kerni.
Smart forfour 2004 es , mai nap reggel egyszer csak elment a belsoter vilagitasom teljesen tekeressel tobb funkcioja van ezert kizartnak tartom hogy az osszes kiegett.
Volt e mar valakinek hasonlo vagy esetleg otlet hogy mi lehet ?
Ejjel hasznalom az autot ez miatt fontos lenne.
Elore is koszonom
Udv


Imó képe

#370 Nagyon szépen köszönöm!
Most már csak a belső átmérő a kérdés, hogy 56mm-54mm, vagy 56mm-52mm méretűt rendeljem... :)


Zsolt képe

#372 Végül is használni tudod, csak úgy fog kinézni, mint a cikkben az utolsó képen. Illetve, ha utcán tárolod, akkor fennáll a veszélye, hogy kilopják a fényszórókat, mert így könnyen hozzájuk férnek.


Zsuzsa képe

#371 Köszönöm a választ, végül is én pont ezt az útmutatót néztem, de szerettem volna biztosra menni. Szeretném a két első sárvédőmet lefestetni, mert miután találkoztam egy őzikével az egész elejét le kellett cserélni az autómnak. Na már most azt mondták a szervizben, hogy leveszik a sárvédőket és akár el is vihetem az autót és használhatom is. Ezek után hogy merjem rájuk bízni? Úgy tűnik nincsenek képben.


Zsolt képe

#369 Szia! Nem, sajnos egyben van az egész, kapcsok fogják össze. Képes útmutatót itt találsz a smart fortwo 450 típus elejének biztonságos leszedéséhez, hogy ne törjön el semmi: www.smartmania.hu/smart-utmutato/elso-panel-eltavolitasa


Zsolt képe

#368 Kikaptam neked egyet és lemértem. Nálam 56 mm :)


Zsuzsa képe

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az első sárvédőket le lehet-e szedni úgy , hogy a homlokrész fenn maradjon.


Imó képe

#364 Nagyon köszönöm! Rengeteget kerestem a témában, de pontos belső-külső méret sehol nem jelenik meg, csak hogy a 000 1518 v003 a gyári cikkszám a 450-eshez...


Peti képe

#366 A régi nem váltott. Leszedtem, kitisztítottam, a mechanikus része hibátlanul működött. Visszatettem, 2 hétig tökéletesen működött, majd újra nem váltott az autó. Ezért rendeltem újat.


Zsolt képe

#365 Szerintem, ha alaphelyzetben felteszed, akkor nem kell tréler, el tudsz vele menni a szervizbe és az MB starral állítanak rajta. Az állítás a biztos. A szerviz menüpontban találsz olyan szervizet, akinek van. Nem nagy összeg, pár ezer forint, de annyit mindenképp megér.