Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást! - Balla Eszter

Kérdésem van...

Ha nem találsz a kérdésedhez megfelelő fórum témát, akkor azt bátran tedd fel itt.


Zsolt képe

#438 Szia, szerintem ékszíjat kell cserélni.


Tibor képe

Sziasztok ! Még csak egy hete van meg a kisautó. Néha hidegen visító hangot hallat. Mi ez? Ékszíj vagy turbó ?
Előre is köszönöm az infókat !


BUNDI képe

#436 Szia !
Igen


Zsolt képe

#435 Szia, ha melegben áll az autó akkor is ezt csinálja?


BUNDI képe

Sziasztok !

A bal oldali ajtómon eléggé szorul a kilincs, mozgatni kell hogy visszamenjen a bovden és be lehessen csukni az ajtót. Szétszedtem, féktisztító, kenő spray de semmi. Ahogy néztem eléggé merev a bovden csere lenne a megoldás.
Tudna valaki jó üzletet és mennyiért ?

Köszönöm !


BUNDI képe

Köszi !
Tényleg jó

Üdv.,


Zsolt képe

#432 Szia, én úgy látom aktív a VIP tagságod. Próbálj meg ki- majd újra belépni és szerintem működni fog.


BUNDI képe

Sziasztok !

Érdeklődnék hogy reggel 8.00-kor átutaltam a VIP tagságot, mikor férek hozzá a szerelési infókhoz ?
Köszi


Zsolt képe

#430 Szia, erről itt találsz egy szépen összegyűjtött leírást: www.smartmania.hu/smart-enciklopedia/smart-vasarlas-elott-mire-figyeljek


István képe

Sziasztok!

30 éves kelet magyarországi nagyvárosban élő egyedülálló férfi vagyok. Másfél éve van jogosítványom, elég nehezen sikerült megszereznem, igazság szerint elég rosszul vezetek, nincs érzékem, tehetségem hozzá, főleg a váltás és a parkolás az ami elég rosszul megy még ennyi idő után is és ez nagyon frusztrál. Egy-egy vezetés még tanulóautóval oktató mellett ülve is eléggé stresszessé tesz. Nagyjából 200 órát vezettem eddig, de szépen váltani most sem tudok manuális váltóval. A parkolás az kb katasztrofálisan megy, egy másik autó mellé viszonylag nagy helyre is elég nehezen állok be orral, pedig rengeteget gyakoroltam a parkolást bólyákkal is rutinpályán.

Első autónak szeretnék egy könnyen vezethető és parkolható autót városi használatra. Egy 2008-as benzines Smart FourTwo 1.0 Passion Softtouch-t néztem ki használtan 1,2 millióért magánszemélytől 102.000 Km-el. Régebben utasként ültem már ilyen autóban és mind külsőre, mind utasként nagyon tetszett. (Még ilyen 40 km-es távra autóúton sem éreztem utasként veszélyeztetve magam, bár tudom, hogy nem erre való)

Az lenne a kérdésem, hogy ez egy kezdő és rosszul vezető ember számára mennyire ideális választás? Könnyű vezetni? Könnyű vele parkolni? Elég jól felszerelt ez az autó amit kinéztem, érintőkijelző is van rajta tolatókamera bemenettel, szóval akár ha szükséges tolatókamerát is vennék bele.

A szervízköltségei egy Volkswagen Golf V.-höz képest kb hogyan alakulnak? Tényleg annyira brutálisan drága a szervíz és az alkatrész hozzá? Érdemes (Mercedes) márkaszervízbe hordani vagy inkább próbáljak keresni valami alternatív szervízt?

Előre is köszönöm a válaszokat.