Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: EZ A LEGJOBB KLUB! - Kiss László

SMART TIMES 2015 - BUDAPEST

A világ legnagyobb SMART találkozója Budapesten - 2015. Augusztus 28-30.
Hírek, érdekességek, újdonságok a 3 napos találkozóval kapcsolatban. Te is eljössz? :)
Előzetes regisztráció az alábbi linken. Az adatlapon a "Klub" mezőbe ezt írd: "SMART MANIA Hungary"
Regisztráció az eseményre: www.smarttimes15.com
Facebook esemény: www.facebook.com/events/268928446629388


Zsolt képe

SMART TIMES 2015 Program Magyar Nyelven

smart-times-2015-program-magyar.jpg

SMART MANIA képe

Regisztráljatok az eseményre, hogy kapjatok pólót.
Az adatlapon a "Klub" mezőbe ezt írjátok: "SMART MANIA Hungary"
Regisztráció az eseményre: www.smarttimes15.com

smart-times-2015-2.jpg

Zsolt képe

Smart Times Magyarország Kampányfilm :)


Júdás képe

A Görögök és a Szlovákok viszont nagyon örülnek.


Zsolt képe

#9 Lehet, hogy az Én földrajz ismereteim a hiányosak, de ha Mi Európa szélén vagyunk, akkor Hamburg nem tartozik már Európához? :)

Ezeknek az embereknek talán az a bajuk, hogy nekik a Cseheken keresztül kell majd jönni, azon a nagyszerű autópályájukon :) Na, az nem smart barát útvonal, megértem :) ...de már kezdik javítgatni, talán addigra elkészül az a szakasz (is). Vagy esetleg az a baj, hogy pontosan 2 db kuplung motort fog eladni itt, amit Te és Én veszünk, azt is hosszas alkudozás után :))

Persze részemről ez mind csak vicc, aki érti, érti, aki nem, az nem. Tudod, hogy mikor itthon szervezünk valamit akkor is több az elégedetlen, mint aki részt vesz rajta és örül neki, hogy történik valami. Az emberek ilyenek, örök elégedetlenek. Mindenkinek nem lehet megfelelni, talán nem is kell. Nem kell velük foglalkozni. Aki nyitott személyiség az jól fogja magát érezni - és ha Németországban lenne jövőre a rendezvény, Én annak is örülnék. Sőt, legalább kirándulhatnánk egyet, hiszen a Hősök tere nekem már uncsi :))


Beni képe

#8 Persze, én is tudom, hogy mennyi előnye van annak, hogy itt tartják. :) Ez konkrétan az ő magyarázatuk volt, hogy a gyenge piacokra viszik a találkozót, de lehet úgy értették, hogy innentől kezdve. A tipikus európai tanulatlan emberek nagyképű és unintelligens hozzáállását olvastam több helyen, hogy az isten háta mögé viszik a találkozót, Európa szélére. Ennyi erővel utána a kínai nagy falon is tarthatják. Miért nem pl. Németországban lesz, ott mennyivel több smart-os van, itt meg lehet autót sem adnak el.


Zsolt képe

#4 Igen, ki kell használnunk a lehetőséget!

#6 Nekem is tetszene a dolog :)

#7 A portugál piac nagyon erős. 2012-ben 1.638 db autót értékesítettek. A nemzetközi cég, akiknek dolgozom immáron 10 éve Portugáliában Szmártot ad ajándékba a dolgozóknak teljesítmény után. Nem holmi 13. havi bónuszt, ők Fortwo-t adnak, névre írva :) A portugálokat a közvetlen mellettük fekvő spanyolok előzik meg 2.402 eladott darabbal, míg velük szemben Mi csak 8 darabot, igen NYOLC darabot értékesítettünk és csak a szerbeket (3 db) és a szlovákokat előzzük meg, bizonytalan 1 darabbal. Pont középen vagyunk, így egy nemzetközi találkozónak nem is tudnék jobb helyet elképzelni, ahová mindenki könnyen eljuthat és a sör is olcsó. Van Balatonunk, rengeteg Európában egyedülálló gyógyfürdőnk, rengeteg borunk - továbbá az ő áraikhoz képest itt szinte minden olcsó - mi kell még? :)

Mi nem tetszett egyébként a német arcnak?


Beni képe

#4 Valami olyasmit olvastam, hogy a gyengébb piacokra viszik a következő években a rendezvényt, hogy ezzel is népszerűsítsék a terméket. Ezért voltak Portugáliában és ezért vagyunk mi a következő állomás. Mondjuk nálunk gyengébb piacot nem nagyon tudok elképzelni. Mi nagyon örülünk ennek, de olvastam már pár elég csúnya hozzáállást főleg németek részéről, akiknek nem tetszik a dolog (köztük pl. az Optigear tulaja).


Beni képe

#5 Remélem a szervezőknek tényleg eszébe jut lefoglalni a Hungaroringet egy napra, nincs messze és nagyon jó program lenne nálunk is egy ilyen.


Júdás képe

brabus safetycar

smart forfour safety car