Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást! - Balla Eszter

SMART TUNING

Külső- (Exterior), Belső- (Interior), Motor-, Teljesítmény Tuning és bármilyen nem gyári változtatás a SMART-ton.


Zsolt képe

Smart Fortwo 450 GSXR1000 K8 :)

smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-1.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-2.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-3.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-4.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-5.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-6.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-7.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-8.jpg smart-fortwo-tuning-motorkerekpar-motor-GSXR1000 K8-9.jpg

Júdás képe

Felni 451-re

smart smith.jpg

Zsolt képe

KELL!

smart-fortwo-motorkerekpar-motor.jpg

Zsolt képe

Kész a "dízelsmartbanemlehetlefújószelepettenni" lefújószelep, Dody! :) Kurva nagyot szól ez az SSQV. Váltás közben is lefúj, nem csak gázelvételkor. Még kísérletezünk a rugóval, hogy lehet a legjobb hangot kihozni belőle. Most egy gyengített van benne, de így is nagyon komoly. :)


Zsolt képe

Smart Fortwo Suzuki GSXR 1000 motorral. Kell! :)

smart-fortwo-suzuki-GSXR-1000-motor.jpg

Zsolt képe

Nagyon jó! :)

smart-fortwo-tuning.jpg

Zsolt képe

#26 Az a cső nagyon jó lenne :) Mikor csináljátok a motort?


CrazyDody képe

Eddig még a lemezt nem néztem meg, mivel úgyis szét kell szedni a motorfelújításhoz. Nem akarom kétszer bontani. Viszont ha szétszedem akkor a turbó olaj visszahűtő csövet le tudom neked gyártani az enyém alapján. :)


Zsolt képe

#24 Valami vagány feliratot ki kell még találni hozzá! :) Sötétben is nagyon jó! A szeleppel kapcsolatban első körben megpróbálom kivenni az EGR-t és úgy betenni a 90 fokos fém csövet. Utána látjuk majd mit alakít és gondolkodhatunk az EGR elhajításán :) kiderült végül, hogy a lemezt kifújta a gáz vagy épen maradt?


CrazyDody képe

Jól néz ki ahogy világít :)
És szerintem így lett jó. Ha közelebb fúrtuk volna a kapcsolókat akkor nehezebb volna kezelni.
A szelepre viszont fenemód kíváncsi vagyok!!!!!!!