Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást! - Balla Eszter

A hiba, amit a legtöbb smartos elkövet

Az a tapasztalatunk, hogy legtöbb smartos felelőtlenül szórja a pénzt, majd panaszkodik a szervizekre, hogy mennyi pénzt kellett kifizetniük, pedig a megoldás ott van az orruk előtt, csak észre kellene venni:

1., Lépj be egy smart autóklubba, ahol rengeteg információt, tanácsot találsz a problémádra.
Sokszor nem kerül semmibe az, amit Te magad is meg tudsz tenni könnyedén és amiért tízezreket fizetsz ki másnak.
Egy Smart Klub tagság csak néhány ezer forint 1 évre és sokszor már 1 adandó problémánál a többszörösét megspórolod.
...a fölösleges bosszúságokról és időveszteségről nem is beszélve!

2., Nem mindenből jó az olcsó, az után gyártott, a bontott, vagy a használt, mert vannak helyzetek, amikor a végén többe kerülnek az olcsó alkatrészek, mintha azonnal a drágábbikat, de a megfelelőt választottad volna. Ha egy Smart Klub tagja vagy, akkor ezekre a kérdésekre is iránymutatást kaphatsz, hogy a tanulópénzt ne kelljen befizetned.

3., A legtöbb smartos mindent ingyen akar, pedig ő maga is pénzért dolgozik. Persze vannak kivételek, de a legtöbb bontó és szerviz - ha nem alkudozol és követelőzöl - akkor minőségi szolgáltatást fog nyújtani számodra.

A legtöbb pénzkidobással kapcsolatos problémát meg lehet oldani azzal, hogy veszed a fáradságot és tájékozódsz előre. Ha pedig nem, akkor a kényelem oltárán fel kell áldoznod a sokszor verejtékkel megkeresett pénzed és utána egy szavad sem lehet, hiszen a megoldás ott volt az orrod előtt, de mégsem éltél vele.

LEGYÉL OKOS ÉS LEGYÉL TE IS EGY SMART KLUB TAGJA! MEGÉRI!


A hiba, amit a legtöbb smartos elkövet