Általános Szerződési Feltételek – Jogi nyilatkozat tartalomhasználatról

A FELHASZNÁLÓ HOZZÁJÁRULÁSAI: A smartmania.hu weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a “SMART MANIA Magyar Smart Autó Klub”-nak (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző) a szellemi tulajdonát képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére, segítségére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá a zárt, Tagsággal rendelkező Klubtagoknak közzétett tartalmak üzleti vagy nyilvános de írásos magán célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, megosztásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához a szerző külön megjelölésével sem. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT: Amennyiben a smartmania.hu weblap Tagsággal rendelkező Klubtagjainak szóló zárt tartalmát harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, közösségi oldalakon, fórumokban, vagy bármilyen más írott formában a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, tartalmanként napi 100.000 Ft + ÁFA, azaz napi százezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak.

Másolt tartalomnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat a smartmania.hu oldalról. Az átvétellel a felhasználó elfogadja ezen kötbér megállapodást. A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

ADATKEZELÉS:
Az adataid biztonságban vannak nálunk. Azokat harmadik félnek nem adjuk át! A Kapcsolat menüponton keresztül bármikor kérheted a fiókod és az adataid törlését.

FIZETÉSI MÓD – Bankkártyás fizetés:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

ÜGYFÉLSZLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE:
Kattints ide