SMART TANÁCSOK NŐKNEK

Smart tanácsok nőktől nőknek, érthetően. De igazából azoknak is szól ez a rész, akiknek első autójuk a smart, vagy nem tudnak sokat az autókról és azok kezeléséről, karbantartásáról. Ezzel az útmutatóval rengeteg időt, energiát, bosszúságot és pénzt meg tudsz spórolni. Ha épp nincs a közelben egy férfi sem, aki segítsen, a képes útmutatók által akkor is könnyedén megadhatod a smartodnak, amire szüksége van.

smart használati tanácsok nőknek karbantartás ápolás

Szó lesz arról, hogy:

  • hogyan tartsd karban egyszerűen otthon a smartodat, hogy minél kevesebbszer kelljen az elhanyagolása miatt szervizbe menned és súlyos pénzeket fizetned.
  • milyen lépéseket kell tenned azért, hogy a smartod mindig megbízható legyen és ne hagyjon cserben váratlan helyzetekben az út közepén.
  • hova és mit vigyél magaddal, mit kell mondanod, ha alkatrészt szeretnél vásárolni.
  • mit mondj és hogyan ne viselkedj a szervizben annak érdekében, hogy gyorsan és minél olcsóbban kész legyen a smartod, ha véletlen javításra kerül a sor.
  • téli és nyári gumivásárlás előtt mire figyelj és mik a pontos gumiméretei a smartodnak.
  • milyen típusú smartod van pontosan, azért hogy megtaláld az oldalon hozzá az útmutatót, amit keresel, mert jól tudjuk ez nem mindig egyszerű feladat.
  • ha lemerült az akksid mit kell tenned
  • …és még rengeteg hasznos tipp és jó tanács a smartoddal kapcsolatban, hogy a smartozás öröm legyen számodra és ne bosszúság!

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Minimum "EZÜST TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Mi tartozik az EZÜST Tagsághoz?

Hozzáférés az összes:

- SMART Karbantartási Tipphez

- Otthoni Hibamegállapítási Útmutatóhoz

- SMART Tudástár anyaghoz

- Nőknek SMART Tanácsokhoz

- SMART Szervizek és Bontók listájához

 

 

Érdemes ezt választanod, ha már van smartod vagy most fogsz venni és gyorsan szeretnél választ kapni a napi smart használattal kapcsolatos kérdéseidre és spórolni szeretnél az alapvető karbantartási munkákon, mert amit tudsz Te magad szeretnéd otthon elvégezni és ehhez keresel útmutatókat.

 

Mikre fogsz választ kapni?

Napi használattal kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása.

Smart Karbantartás (pl.: olaj, szűrő cserék és egyéb otthon is könnyen elvégezhető rendszeres karbantartások képes útmutatókkal)

 

 

Spórold meg a tanulópénzt ezzel a Tagsággal! A legtöbb felmerülő karbantartási teendőt otthon is el tudod végezni. Ha pedig valamit mégsem, akkor az útmutatók és hibaleírások alapján felkészülten érkezhetsz a szervizbe, így nem tudnak majd átvágni.

 

 

A Tagság 1 évig érvényes a kiváltás napjától számítva.

 

 

 

Az EZÜST Tagság ára most csupán 5.990 Ft, mellyel az oldalon lévő fent felsorolt összes EZÜST fokozatú zárt tartalom elérhető korlátlanul.

 

Ha már van EZÜST TAGSÁGOD, akkor lépj be. Ha még nincs, akkor lentebb tudod kiváltani:

 

Ha szeretnél hozzáférni ehhez és az összes további EZÜST fokozatú költéscsökkentő SMART útmutatóhoz, hogy rengeteg pénzt, időt és idegeskedést megspórolhass, akkor kattints az alábbi gombra és váltsd ki a Tagságot:

 

 

KIVÁLTOM A TAGSÁGOT

 

FONTOS: ha az általános karbantartáson felül Te magad szeretnéd otthon megjavítani a smartod felmerülő hibáit is és ehhez szükséged van szerelési útmutatókra, akkor ide kattintva válaszd inkább az ARANY TAGSÁG-ot, hogy korlátlanul hozzáférhess minden útmutatóhoz.