SMART MANIA Vélemények

Üdv. Már most hasznosnak bizonyult a tagság. Fél éve van smartom és eddig 3 pöttynél nagyobb hőfokot nem láttam. Fel is kaptam a fejem a cikkre. Beazonosítva a jelenséget, mivel a fűtés sem volt valami combos. Megtörtént a csere a leírtak alapján (igaz borzasztó szenvedések árán) most 3 pötty és fűt is mint a kazán.

Zöldkerti Dániel

A szerelőm ajánlotta ezt az oldalt, mert nem tudta fogadni az autóm 3 hét után sem. Nem bántam meg. A pontos leírás alapján sikerült megoldani az ajtóproblémát. Köszi még egyszer!

Nagy László

Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást!

Balla Eszter

Egyik szerelő sem akarta elvállalni a smartom javítását mondván nem értenek hozzá. A neten keresgéltem megoldást és akkor találtam erre az oldalra. Kiváltottam a szereléshez szükséges tagságot és megmutattam az egyik szerelőnek az útmutatókat. Azóta már mások smartját is szereli 🙂 Jó ez az oldal csak így tovább!

Fodor László

Sziasztok! Köszönöm a gyors problémamegoldást, működik.

Szilágyi Zoltán

Kapásból spóroltam 80000 forintot a tagsággal mikor egyik pillanatról a másikra forró levegőt fújt csak a légkondi és a szerelő azt mondta kilyukadt légkondicionáló hűtője. Rá sem nézett az autóra szerinte ez típushiba és mindnek ez a baja cserélni kell a radiátort. Nem hagyott nyugodni és itt az oldalon keresgélve találtam a fortwo dizelhez egy otthoni megoldást ami végül csak néhány ezer forintba került és mint kiderült egy egyszerű hiba csupán. Köszi a tippet! Szuper az oldal!

Szász Ferenc

Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra. Ahol élek itt a környéken nincs smarthoz értő szerviz, így amit tudok én csinálok meg rajta és ez az oldal mindig nagy segítség számomra.

Pándi Géza

Akinek smartja van annak egyszerűen kötelező ide regisztrálni, mert még nem is tudja, hogy mennyi információt talál itt, amivel egy zsák pénzt meg fog majd spórolni mialatt a smartját használja.

Végh Ferenc

Nagyon köszönöm a segítséget! Azért léptem be a klubba, mert Ti törődtök a tagokkal.

Agárdi Tímea

Sziasztok! Több hibája is van a Smartomnak, ezeket szeretném kideríteni szerviz előtt. Úgy gondolom az éves tagság semmi ahhoz képest, amit kaphatok itt.

Nagy Balázs

Köszönöm a szerelési útmutatókat! Sokat segítettek.

Kapus Ferenc

EZ A LEGJOBB KLUB!

Kiss László

Ha beteg a kisautóm nektek mindig van néhány jó tippetek a megoldásra 🙂

Kovács Andi

Én nem értek az autókhoz sem a szereléshez. Egy barátom szokta szerelgetni az autóimat de a smartunkhoz nem mert nyúlni. Kitaláltam hogy kiváltom az aranytagságot és megmutatom neki az oldalt. Azóta már a lányom smartját is ő szereli 🙂 Mindig ezt bújja ha elakad valahol.

Kővári Ottó

A gugliban találtam rátok! Kurva jó az oldal csak így tovább! Sok időt és bosszúságot megspóroltatok nekem!!!! Ajánlani fogom a munkatársaimnak is

Tardos Géza

Köszönöm a smart karbantartással kapcsolatos útmutatókat. Rengeteget segítettek és sokat tudtam velük spórolni! A legtöbbet még én is meg tudtam csinálni a képek alapján 🙂

Péterfy Andrea

Sziasztok! Szép az oldal, a tartalom is komoly!

Tomor László

Kössz az útmutatókat! Jól jöttek!

Szilágyi Csaba

Tetszik, hogy itt sokan vagyunk.

Megyeri Barbara

Nagyon jól jött a smart vásárlás előtti cikk! Sikerült elkerülni néhány borzasztó állapotban lévő smartot.

Jóni András

MONDD EL A VÉLEMÉNYED TE IS!

Segítsd a smartos közösséget és az alábbi űrlapon írd le a véleményed / tapasztalatod a
 SMART MANIA weboldallal kapcsolatban, hogy más is láthassa.