SMART MANIA Vélemények

Sziasztok! Szép az oldal, a tartalom is komoly!

Tomor László

Sziasztok! Több hibája is van a Smartomnak, ezeket szeretném kideríteni szerviz előtt. Úgy gondolom az éves tagság semmi ahhoz képest, amit kaphatok itt.

Nagy Balázs

Tetszik, hogy itt sokan vagyunk.

Megyeri Barbara

Ha beteg a kisautóm nektek mindig van néhány jó tippetek a megoldásra 🙂

Kovács Andi

Kapásból spóroltam 80000 forintot a tagsággal mikor egyik pillanatról a másikra forró levegőt fújt csak a légkondi és a szerelő azt mondta kilyukadt légkondicionáló hűtője. Rá sem nézett az autóra szerinte ez típushiba és mindnek ez a baja cserélni kell a radiátort. Nem hagyott nyugodni és itt az oldalon keresgélve találtam a fortwo dizelhez egy otthoni megoldást ami végül csak néhány ezer forintba került és mint kiderült egy egyszerű hiba csupán. Köszi a tippet! Szuper az oldal!

Szász Ferenc

Üdv. Már most hasznosnak bizonyult a tagság. Fél éve van smartom és eddig 3 pöttynél nagyobb hőfokot nem láttam. Fel is kaptam a fejem a cikkre. Beazonosítva a jelenséget, mivel a fűtés sem volt valami combos. Megtörtént a csere a leírtak alapján (igaz borzasztó szenvedések árán) most 3 pötty és fűt is mint a kazán.

Zöldkerti Dániel

A szerelőm ajánlotta ezt az oldalt, mert nem tudta fogadni az autóm 3 hét után sem. Nem bántam meg. A pontos leírás alapján sikerült megoldani az ajtóproblémát. Köszi még egyszer!

Nagy László

Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra. Ahol élek itt a környéken nincs smarthoz értő szerviz, így amit tudok én csinálok meg rajta és ez az oldal mindig nagy segítség számomra.

Pándi Géza

Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást!

Balla Eszter

Köszönöm a szerelési útmutatókat! Sokat segítettek.

Kapus Ferenc

Egyik szerelő sem akarta elvállalni a smartom javítását mondván nem értenek hozzá. A neten keresgéltem megoldást és akkor találtam erre az oldalra. Kiváltottam a szereléshez szükséges tagságot és megmutattam az egyik szerelőnek az útmutatókat. Azóta már mások smartját is szereli 🙂 Jó ez az oldal csak így tovább!

Fodor László

Köszönöm a smart karbantartással kapcsolatos útmutatókat. Rengeteget segítettek és sokat tudtam velük spórolni! A legtöbbet még én is meg tudtam csinálni a képek alapján 🙂

Péterfy Andrea

Sziasztok! Köszönöm a gyors problémamegoldást, működik.

Szilágyi Zoltán

Kössz az útmutatókat! Jól jöttek!

Szilágyi Csaba

EZ A LEGJOBB KLUB!

Kiss László

Én nem értek az autókhoz sem a szereléshez. Egy barátom szokta szerelgetni az autóimat de a smartunkhoz nem mert nyúlni. Kitaláltam hogy kiváltom az aranytagságot és megmutatom neki az oldalt. Azóta már a lányom smartját is ő szereli 🙂 Mindig ezt bújja ha elakad valahol.

Kővári Ottó

Nagyon köszönöm a segítséget! Azért léptem be a klubba, mert Ti törődtök a tagokkal.

Agárdi Tímea

Akinek smartja van annak egyszerűen kötelező ide regisztrálni, mert még nem is tudja, hogy mennyi információt talál itt, amivel egy zsák pénzt meg fog majd spórolni mialatt a smartját használja.

Végh Ferenc

Nagyon jól jött a smart vásárlás előtti cikk! Sikerült elkerülni néhány borzasztó állapotban lévő smartot.

Jóni András

A gugliban találtam rátok! Kurva jó az oldal csak így tovább! Sok időt és bosszúságot megspóroltatok nekem!!!! Ajánlani fogom a munkatársaimnak is

Tardos Géza

MONDD EL A VÉLEMÉNYED TE IS!

Segítsd a smartos közösséget és az alábbi űrlapon írd le a véleményed / tapasztalatod a
 SMART MANIA weboldallal kapcsolatban, hogy más is láthassa.