Smart vásárlás előtt állsz? Tudni akarod mire ügyelj? Benzinest vagy Dízelest vegyél inkább? Rengeteg a kérdésed? Hiteles információkat szeretnél, amivel nem fogsz majd mellé?

Jó helyen jársz. Itt minden megtalálsz! Több mint 1500 smartos tapasztalata alapján összeállítottuk neked a legaprólékosabb listát, hogy megkíméld magad a sok idegeskedéstől és pénzkidobástól.

Továbbá bemutatunk 2 típust, amit kerülj el messziről, ha jót akarsz magadnak!

A tartalomból és amelyik típusokról a legrészletesebben olvashatsz:

– Smart Fortwo és City Coupe
– Smart Roadster
– Smart Forfour
– Smart Crossblade
– Smart Fortwo (ED) elektromos

FIGYELEM! A cikkben termékmegjelenés található! 🙂 Íme: Ha röviden szeretnénk összefoglalni a dolgot, akkor arra ügyelj smart vásárlásakor, hogy újonnan, a szalonból hozd el a lehető legtöbb extrával. (termékmegjelenítés vége)

De ha erre éppen nincs anyagilag lehetőséged, akkor ez a hosszú cikk neked íródott! Garantáljuk, hogy minden autókereskedő réme leszel, mert mindent tudni fogsz a kinézett smartod gyenge pontjairól.

Amellett, hogy nem tudnak majd becsapni, még jó alkupozícióba is kerülhetsz, hiszen a cikk elolvasása után pontosan tudni fogod, hogy mit keress az autón és a talált hibának mennyi a javítási költsége, így pontosan tudni fogod mennyit alkudj a smart vételárából.

Azt is tudni fogod, hogy mikor teszed a legjobban, ha inkább gyorsan otthagyod és keresel másik smartot megvételre, egy olyat, ami örömet okoz majd és nem csak problémákat, magas kiadásokat.

Nos, lássuk mire kell figyelned smart vásárlásakor:

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Minimum "BRONZ TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Mi tartozik a BRONZ Tagsághoz?

Használt Smart vásárlás előtt állóknak ajánljuk

- Vásárlási Tippek, mire figyelj

- Gyakori hibák

- Költségek

- Apró betűs dolgok, amiről az autókereskedők nem beszélnek

 

A Tagság 1 évig érvényes a kiváltás napjától számítva. 

 

A BRONZ Tagság ára most csupán 2.990 Ft, mellyel az oldalon lévő összes vásárlási segítség elérhető korlátlanul.

 

Ha már van BRONZ TAGSÁGOD, akkor lépj be. Ha még nincs, akkor lentebb tudod kiváltani:

Ha szeretnél hozzáférni a SMART Vásárlás előtti költségcsökkentő Tippekhez, nehogy mellé nyúlj és hibás smartot vegyél, amire sokat kell majd költened, akkor kattints a gombra és vásárolj egy Tagságot.

 

KIVÁLTOM A TAGSÁGOT