Felhasználási és Adatkezelési tájékoztató

Jogi nyilatkozat tartalomhasználatról

A FELHASZNÁLÓ HOZZÁJÁRULÁSAI:

A smartmania.hu weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a “SMART MANIA Magyar Smart Autó Klub”-nak (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző) a szellemi tulajdonát képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére, segítségére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá a zárt, Klubtagoknak közzétett tartalmak üzleti vagy nyilvános de írásos magán célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, megosztásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához a szerző külön megjelölésével sem. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT: Amennyiben a smartmania.hu weblap Klubtagjainak szóló zárt tartalmát harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, közösségi oldalakon, fórumokban, vagy bármilyen más írott formában a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, tartalmanként napi 100.000 Ft + ÁFA, azaz napi százezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt tartalomnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett tartalmat a smartmania.hu oldalról. Az átvétellel a felhasználó elfogadja ezen kötbér megállapodást. A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

Adatkezelési Tájékoztató

Az adataidat bizalmasan kezeljük! Azokat nem adjuk át harmadik félnek. A webáruházban leadott rendelések adatait kizárólag a GLS futárszolgálattal osztjuk meg a rendelés kézbesítése céljából.

A Tagságod és az adataid törlését bármikor kérheted tőlünk írásban.