Jó lesz Nekem a SMART MANIA oldal?

Jó? Nem jó? Kinek való egyáltalán? Tegyük tisztába a dolgokat.

Nem szeretnénk, ha csalódnál bennünk és utána telekiabálnád az internetet negatív dolgokkal rólunk, mert többet gondoltál bele az oldalba, mint ami. Szóval tegyük tisztába; kinek való a SMART MANIA oldal és kinek nem? Vizsgáljuk meg, hogy melyik tagságért pontosan mi jár, hogy regisztráció után ne érhessen csalódás.

Hidd el, Mi érted vagyunk és igyekszünk a lehető legtöbb problémára segítséget nyújtani, de már az elején meg kell értened, hogy ezen az oldalon gyakori smart problémákról és azok költséghatékony megoldásáról fogsz tudni tájékozódni. Olyan problémákról, melyek az évek alatt a sok száz klubtagunknál felmerültek, melyeket jeleztek nekünk és találtunk rájuk valamilyen költséghatékony megoldást.

Ha véletlen belefutottál és vásároltál egy bontószökevényt, s ezáltal valami egyedi problémád van, amire nem illenek a hibaleírások, aminek a hibáját csak varázsgömbbel lehetne kideríteni távolról az interneten keresztül és kézrátétellel gyógyítani, akkor jó eséllyel nem fogod megtalálni itt az információt és jobban teszed, ha szakemberhez fordulsz, aki személyesen át tudja nézni az autód és olyan dolgokat is észrevesz, amit netán Te nem.

De ne aggódj, ebben is tudunk segíteni, mert összegyűjtöttük az országban fellelhető összes smarthoz értő szakit és ha nem boldogulsz vagy elakadsz, akkor az elérhetőségüket megtalálod az oldalon, mert tudjuk, hogy a mezei sarki autószerelő két dolgot fog veled tenni:

 • Elküld melegebb éghajlatra, ha meglátja a smartod, mert azt sem tudja hol a motor benne.
 • Ha mégis elvállalja a javítást, akkor veled fizetteti meg a saját tanulópénzét, amiért olyan dolgokhoz nyúl majd hozzá, aminek semmi köze a hibához és az autód továbbra sem fog működni megfelelően, de Te kifizetsz egy rakás pénzt neki.

Hogy ezt elkerüld, itt a SMART MANIA oldalon további költségcsökkentés vár Rád, ha minket választasz: az idei évtől már 3 különböző tagság áll a rendelkezésedre. Ezt azért vezettük be, hogy az igényeidnek megfelelő tagságot választhasd és ne fizess többet, ha az oldal nagy részét nem is használod. Például, ha csak a karbantartással kapcsolatos dolgok érdekelnek, akkor minek fizetnél többet a szerelési útmutatókért, ha azokat úgy sem használod, nemigaz?

Ezért a korábbi “mindent bele” 1 tagság helyett, immáron 3 tagság közül választhatsz.

Nézzük meg, hogy neked melyik lesz a jó, hogy ne érhessen csalódás:

 

 • a BRONZ TAGSÁG, akkor jó, ha még nincs smartod és még közel sem biztos, hogy smartot veszel, de szeretnéd megtudni milyen problémái lehetnek, azok mennyibe kerülnek majd, mennyi a fenntartása, stb.

 

 • Az EZÜST TAGSÁG akkor lesz jó Neked, ha használt smart vásárlás előtt állsz, biztosan veszel egyet és nem akarsz mellényúlni, s olyan autót választani, amivel sok gond lesz.
 • Vagy ha már van smartod és az általános karbantartási teendőket (olaj-, szűrőcserék, stb.) Te magad szeretnéd otthon elvégezni.
 • Ha Te magad szeretnéd kideríteni mi a hibája az autódnak, de nem azért, hogy megjavítsd, hanem hogy felkészülten érkezhess a szervizbe, hogy ne verjenek át.
 • Ha smarthoz értő szerelőket és elérhetőségüket keresed.

 

 • Ha a fentieken felül még Te magad is szeretnéd megszerelni otthon a smartod hibáit és ehhez keresel részletes magyar nyelvű, könnyen érthető képes és/vagy videós útmutatókat és a problémákra megtaláltad az útmutatókat itt az oldalon csak zárolva vannak, akkor az ARANY TAGSÁG kell Neked.

 

Kinek való a SMART MANIA?

 • Fentebb a három tagságnál felsoroltaknak.
 • Annak, aki regisztráció előtt átböngészte az oldalt és figyelmesen elolvasta, hogy számára melyik tagság a megfelelő.
 • Aki hiteles információkat szeretne kapni a smartjáról.
 • Aki nem szeretné, hogy laikusok félrevezessék a fórumokon félinformációkkal és ezzel nagyobb kárt okozzanak a jelenleginél.
 • Aki gyorsan akar megoldást a problémájára.

Kinek nem való?

 • Funkcionális analfabetizmusban szenvedőknek, akik az írott szöveget nem tudják értelmezni, majd a felgyülemlett feszültségüket rajtunk vezetik le, mert nem találnak olyat valamit az oldalon, ami nem is létezik.
 • Akik azt gondolják, hogyha befizetik a tagságot, akkor magától, varázsütésre megjavul az autójuk.
 • Akik azt gondolják, hogy a SMART MANIA oldalon 100%, hogy megtalálják a megoldást a problémájukra, de előtte nem vették a fáradságot, hogy átböngésszék az oldalt és nem látták a megoldást rajta “zárt tartalomként”, csak azt gondolták, hogyha befizetik a tagságot, akkor valami csoda folytán a semmiből előbukkan az.

 

Mit nem fogsz tőlünk kapni?

 • telefonos élő segítséget, mikor könyékig olajosan, félmeztelen felsőtesttel turkálsz a motortérben és valahol elakadtál. Erre egyszerűen nincs kapacitásunk, de még ha meg is tudnánk oldani, akkor is olyan magas lenne miatta a tagság ára, hogy garantáltan nem fizetnéd be.
 • Kedvességet, ha bunkó vagy. Arra biztatunk, hogy írj egy emailt nekünk, ha problémába ütközöl, de kérjük, normális hangvételben, ahogyan Te is szeretnéd, hogy beszéljünk veled – és ha tudunk szívesen segítünk.

Most már tudod mit tud / mire való a SMART MANIA. Nem egy Szmártos Szent Grál, ami varázsütésre megoldja a problémád, de remek mankó, hogy költséghatékonyan és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel megold a gyakori smartos problémáidat pár ezer forintért évente.

Nem árulunk zsákbamacskát! Az oldalon minden útmutató címe elérhető regisztráció és tagság nélkül is. Azok vannak az oldalon, semmi több. Ha ezek között nem találod a problémát és már használtad a keresőt nem csak egy, hanem akár több szóra, kifejezésre is és a helyesírást is ellenőrizted, de még így sem találtad a problémát nálunk, akkor kérjük ne fizesd be a tagságot, mert fizetés után sem fog valami csoda folytán a semmiből hip-hop megjelenni a problémádra a megoldás.

Mit tegyél, ha kiváltottad a tagságot, de mégsem kaptál választ a kérdésedre?

Kérjük olvasd el figyelmesen újra, amit írtunk, értelmezd azokat és ha így is problémád van, akkor írd meg nekünk, segítünk. De ne fröcsögd tele az internetet mindenféle negatív jelzővel rólunk, hiszen azért mert Te nem találtad a megoldást, másnak még hasznos lehet az oldal, de ha fölöslegesen rossz hírünket kelted, akkor azzal nem nekünk, hanem a smartos társaidnak okozol kárt, mert az megtéveszthet másokat.

Nem vagyunk egyformák. Nem mindenkinek tudunk megfelelni. Ha figyelmesen átnézed az oldalt, akkor el tudod dönteni, hogy megoldást nyújt-e számodra vagy sem.

De lásd kivel van dolgod; ha mégis figyelmetlen voltál és nem olvastad el az oldalt a Tagság kiváltása előtt, abban az esetben is

100%-os pénz visszafizetési garancia van nálunk

Írd meg nekünk a problémád, hogy fejlődni, javítani és ezáltal segíteni tudjunk Neked is.