Gyakori eset, hogy a smart fortwo 450 (1998-2006) cabrio teteje lenyitáskor / becsukáskor darálni kezd, kattog vagy ferdén húzza le a tetőt, ami a csúszkák töréséhez vezet és azok bizony drága alkatrészek (60.000+ Ft). A legtöbb esetben a tetőmozgató motor FÉM fogaskerekének cseréje megoldja ezt a problémát. (smart fortwo cabrio tető motor fogaskerék ide kattintva kapható)

Ha már van FÉM fogaskereked, akkor ebben az útmutatóban részletesen megmutatjuk, hogyan tudod könnyedén Te magad is otthon kicserélni és azt is részletesen elmondjuk mit ne csinálj és mire figyelj, hogy ne tegyél kárt benne, íme:

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Ez a cikk csak "ARANY TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Mi tartozik az ARANY Tagsághoz?

Dióhéjban minden! Az összes (több ezer) zárt tartalom korlátlan hozzáférése. Ez a Tagság éri meg a legjobban, ez adja Neked a legtöbb segítséget és ezzel spórolhatsz a legtöbbet!

 

Hozzáférés az összes:

- SMART szerelési útmutatóhoz

- SMART Karbantartási útmutatóhoz

- SMART Tudástár anyaghoz

- SMART Hibajelenséget leíró és megállapító útmutatóhoz

- Korlátlan hozzáférés az oldal minden egyéb zárt tartalmához

 

 

Spórold meg a tanulópénzt ezzel a Tagsággal! A legtöbb felmerülő problémát otthon is tudod orvosolni. Ha pedig valamit mégsem, akkor az útmutatók és hibaleírások alapján felkészülten érkezhetsz a szervizbe, így nem tudnak majd átvágni.

 

 

A Tagság 1 évig érvényes a kiváltás napjától számítva. 

 

 

Az Arany Tagság ára most csupán 9.990 Ft, mellyel az oldalon lévő összes zárt tartalom elérhető korlátlanul.

 

 

Ha már van ARANY TAGSÁGOD, akkor lépj be. Ha még nincs, akkor lentebb tudod kiváltani:

Ha szeretnél hozzáférni ehhez és az összes további költéscsökkentő SMART útmutatóhoz, amire szükséged lesz, hogy rengeteg pénzt, időt és bosszúságot megspórolhass, akkor kattints az alábbi gombra:

 

KIVÁLTOM A TAGSÁGOT