A smart fortwo 450 (1998-2006) cabrio vászon teteje csak félig elektromos. Részben le tudod nyitni elektromosan, de utána kézzel kell a helyére tenned. A legtöbb “baleset” itt szokott történni és ezek sokba tudnak kerülni a tulajdonosoknak.

Ez a használati útmutató abban segít, hogy megtanuld helyesen lenyitni és visszazárni a smart fortwo cabrio tetőt, hogy ne okozz benne kárt, hiszen a tető szerkezet már nem mai darab, sok műanyag alkatrész van bennük, amik hamar eltörnek és nem csak drága a cseréjük, hanem problémás is, mert Magyarországon kevesen javítanak smart kabrió tetőt.

Ebből az útmutatóból megtudhatod:

  • hogyan kell lenyitni és visszazárni helyesen a tetőt
  • a tető lenyitása és visszazárása közben előadódó hibajelenségek megoldása
  • mit ne csinálj, ha sokáig épségben akarod tartani a tetőt és nem szeretnél százezreket rákölteni
  • mit tehetsz, ha már megvan a baj, hogy minél olcsóbban megúszd a javítást

Lássuk:

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Minimum "EZÜST TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Mi tartozik az EZÜST Tagsághoz?

Hozzáférés az összes:

- SMART Karbantartási Tipphez

- Otthoni Hibamegállapítási Útmutatóhoz

- SMART Tudástár anyaghoz

- Nőknek SMART Tanácsokhoz

- SMART Szervizek és Bontók listájához

 

 

Érdemes ezt választanod, ha már van smartod vagy most fogsz venni és gyorsan szeretnél választ kapni a napi smart használattal kapcsolatos kérdéseidre és spórolni szeretnél az alapvető karbantartási munkákon, mert amit tudsz Te magad szeretnéd otthon elvégezni és ehhez keresel útmutatókat.

 

Mikre fogsz választ kapni?

Napi használattal kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása.

Smart Karbantartás (pl.: olaj, szűrő cserék és egyéb otthon is könnyen elvégezhető rendszeres karbantartások képes útmutatókkal)

 

 

Spórold meg a tanulópénzt ezzel a Tagsággal! A legtöbb felmerülő karbantartási teendőt otthon is el tudod végezni. Ha pedig valamit mégsem, akkor az útmutatók és hibaleírások alapján felkészülten érkezhetsz a szervizbe, így nem tudnak majd átvágni.

 

 

A Tagság 1 évig érvényes a kiváltás napjától számítva.

 

 

 

Az EZÜST Tagság ára most csupán 5.990 Ft, mellyel az oldalon lévő fent felsorolt összes EZÜST fokozatú zárt tartalom elérhető korlátlanul.

 

Ha már van EZÜST TAGSÁGOD, akkor lépj be. Ha még nincs, akkor lentebb tudod kiváltani:

 

Ha szeretnél hozzáférni ehhez és az összes további EZÜST fokozatú költéscsökkentő SMART útmutatóhoz, hogy rengeteg pénzt, időt és idegeskedést megspórolhass, akkor kattints az alábbi gombra és váltsd ki a Tagságot:

 

 

KIVÁLTOM A TAGSÁGOT

 

FONTOS: ha az általános karbantartáson felül Te magad szeretnéd otthon megjavítani a smartod felmerülő hibáit is és ehhez szükséged van szerelési útmutatókra, akkor ide kattintva válaszd inkább az ARANY TAGSÁG-ot, hogy korlátlanul hozzáférhess minden útmutatóhoz.