Útmutató a SMART MANIA weboldal hatékony használatához

Annak érdekében, hogy biztosan megtaláld, amit keresel.

A számodra megfelelő tagság kiválasztása:

Ha még nincs smartod és nem biztos, hogy veszel, de szeretnél minden nyűgöt megtudni a típusról hiteles forrásból, tabuk nélkül, akkor BRONZ TAGSÁG.

Ha még nincs smartod, de biztosan venni fogsz, akkor EZÜST TAGSÁG, mert abban benne van a használt smart vásárlási útmutató + az összes karbantartási és hibamegállapítási útmutató is, amire szükséged lesz smartozás közben.

Ha már van smartod és az alap karbantartási munkákat Te magad szeretnéd otthon elvégezni (olaj és szűrőcserék) a képes útmutatók alapján, de a komolyabb és bonyolultabb szereléseket inkább szervizre bíznád, de mielőtt elviszed hozzájuk szeretnél képben lenni, hogy mi a gond, hogy ne verjenek át, akkor EZÜST TAGSÁG.

Ha már van smartod és Te akarod megszerelni vagy szerelő vagy és smartot szeretnél szerelni, akkor az ARANY TAGSÁG-ra van szükséged, mert azzal nem csak az előzőleg felsorolt útmutatóhoz hozzáférsz, hanem a bonyolultabb szerelési leírásokhoz is. Összegezve: mindenhez, ami az oldalon található korlátozások nélkül. Valójában az ARANY TAGSÁG éri meg a legjobban.

Tartalom vagy problémára megoldás keresése az oldalon:

Ha keresel valamit, akkor ne kezdj el ide-oda kattintgatni az oldalon, mert olyan sok tartalom van rajta, hogy szinte lehetetlen már “szörföléssel” megtalálni valamit. Menj biztosra és kezd inkább a keresővel, melyet felül találsz. Kattints a nagyító ikonra és utána megjelenik egy fehér mező, amibe nagyon egyszerű szavakkal írd be, amit keresel. Például, ha 2000-es évjáratú, fekete színű smart fortwo cabrio típus pollenszűrőjének helyét és cseréjét keresed, akkor mindezt ne írd be, mert nagyon hosszú. Elegendő, ha csak a lényeget írod be és ügyelsz a helyesírásra: pollenszűrő

Ilyenkor, várj pár másodpercet és a kereső automatikusan összegyűjti számodra a 4 leggyakrabban megnézett útmutatót a témában, melyekben szerepel a pollenszűrő szó és egymás alá kilistázza őket egy-egy képpel illusztrálva, illetve az autó típusával együtt, melyhez tartozik az útmutató. Ilyenkor már csak ki kell választanod a számodra megfelelőt, azaz rá kell kattintanod a képre és meg is találtad, amit keresel.

Ha a megjelenített listában nem találod, amit keresel, akkor a lista alján kattints az “Összes eredmény megtekintése” szövegre és az oldal kilistázza számodra az összes tartalmat, amiben szerepel a keresett szó.

Előfordulhat, hogy így sem találod, amit keresel. Ilyenkor érdemes ellenőrizni a helyesírást, vagy másik szóval (szinonimával) próbálkozni, mert a színes magyar nyelv miatt lehet másik szót használtunk az adott problémára. Ha egyik módszer sem válik be, akkor írj nekünk egy üzenetet ezzel kapcsolatban és rákeresünk neked Mi is, hátha megtaláljuk valahol, illetve ha látjuk, hogy nincs feltöltve és tudjuk a problémádra a megoldást, akkor feltöltjük, amint lehetséges.