Útmutató a SMART MANIA weboldal hatékony használatához

Annak érdekében, hogy biztosan megtaláld, amit keresel.

Tartalom vagy problémára megoldás keresése az oldalon:

Ha keresel valamit, akkor ne kezdj el ide-oda kattintgatni az oldalon, mert olyan sok tartalom van rajta, hogy szinte lehetetlen már “szörföléssel” megtalálni valamit. Menj biztosra és kezd inkább a keresővel, melyet felül találsz. Kattints a nagyító ikonra és utána megjelenik egy fehér mező, amibe nagyon egyszerűen írd be, amit keresel. Például, ha 2000-es évjáratú, fekete színű smart fortwo cabrio típus pollenszűrőjének helyét és cseréjét keresed, akkor mindezt ne írd be, mert nagyon hosszú. Elegendő, ha csak a lényeget írod be és ügyelsz a helyesírásra: pollenszűrő

Ilyenkor, várj pár másodpercet és a kereső automatikusan összegyűjti számodra a 4 leggyakrabban megnézett cikket, melyekben szerepel a pollenszűrő szó és egymás alá kilistázza őket képpel, illetve az autó típusával együtt, melyhez tartozik a cikk. Ilyenkor már csak ki kell választanod a számodra megfelelőt, azaz rá kell kattintanod a képre és meg is találtad, amit keresel.

Ha a megjelenített listában nem találod, amit keresel, akkor a lista alján kattints az “Összes eredmény megtekintése” szövegre és az oldal kilistázza számodra az összes tartalmat, amiben szerepel a keresett szó.

Előfordulhat, hogy így sem találod, amit keresel. Ilyenkor érdemes ellenőrizni a helyesírást, vagy másik szóval (szinonimával) próbálkozni, mert a színes magyar nyelv miatt lehet másik szót használtunk az adott problémára. Ha egyik módszer sem válik be, akkor írj nekünk egy üzenetet ezzel kapcsolatban és rákeresünk neked Mi is, hátha megtaláljuk valahol, illetve ha látjuk, hogy nincs feltöltve és tudjuk a problémádra a megoldást, akkor feltöltjük, amint lehetséges.