Smart vásárlás előtt állsz? Tudni akarod mire ügyelj? Benzinest vagy Dízelest vegyél inkább? Rengeteg a kérdésed? Hiteles információkat szeretnél, amivel nem fogsz majd mellé? Jó helyen jársz. Itt minden megtalálsz! Több mint 1500 smartos tapasztalata alapján összeállítottuk neked a legaprólékosabb listát, hogy megkíméld magad a sok idegeskedéstől és pénzkidobástól.

A tartalomból és amelyik típusokról a legrészletesebben olvashatsz:

– Smart Fortwo és City Coupe 1998-tól 2016-ig
– Smart Roadster
– Smart Forfour
– Smart Crossblade
– Smart fortwo (ED) elektromos

FIGYELEM! A cikkben termékmegjelenés található! 🙂 Íme: Ha röviden szeretnénk összefoglalni a dolgot, akkor arra ügyelj smart vásárlásakor, hogy újonnan, a szalonból hozd el a lehető legtöbb extrával. (termékmegjelenítés vége) De ha erre éppen nincs anyagilag lehetőséged, akkor ez a hosszú cikk neked íródott! Garantáljuk, hogy minden autókereskedő réme leszel, mert mindent tudni fogsz a kinézett smartod gyenge pontjairól. Amellett, hogy nem tudnak majd becsapni, még jó alkupozícióba is kerülhetsz, hiszen a cikk elolvasása után pontosan tudni fogod, hogy mit keress az autón és a talált hibának mennyi a javítási költsége, így pontosan tudni fogod mennyit alkudj a smart vételárából. Azt is tudni fogod, hogy mikor teszed a legjobban, ha inkább gyorsan otthagyod és keresel másik smartot megvételre, egy olyat, ami örömet okoz majd és nem csak problémákat, magas kiadásokat.

Nos, lássuk mire kell figyelned smart vásárlásakor:

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Minimum "BRONZ TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Ha már van BRONZ, EZÜST vagy ARANY Tagságod, akkor lépj be. Ha nincs, olvass tovább:

  • Ha még nincs legalább BRONZ TAGSÁGOD, de már regisztrálva vagy itt az oldalon, akkor lépj be és kövesd a további utasításokat.
  • Abban az esetben pedig, ha még nem vagy regisztrálva itt az oldalon és szeretnél hozzáférni a SMART Vásárlás előtti költségcsökkentő Tippekhez, nehogy mellé nyúlj és hibás smartot vegyél, amire sokat kell majd költened, akkor kattints a lenti "KIVÁLTOM A TAGSÁGOT" gombra és kövesd az utasításokat.