SMART MANIA Vélemények

Ha beteg a kisautóm nektek mindig van néhány jó tippetek a megoldásra 🙂

Kovács Andi

Én nem értek az autókhoz sem a szereléshez. Egy barátom szokta szerelgetni az autóimat de a smartunkhoz nem mert nyúlni. Kitaláltam hogy kiváltom az aranytagságot és megmutatom neki az oldalt. Azóta már a lányom smartját is ő szereli 🙂 Mindig ezt bújja ha elakad valahol.

Kővári Ottó

Köszönöm a smart karbantartással kapcsolatos útmutatókat. Rengeteget segítettek és sokat tudtam velük spórolni! A legtöbbet még én is meg tudtam csinálni a képek alapján 🙂

Péterfy Andrea

A gugliban találtam rátok! Kurva jó az oldal csak így tovább! Sok időt és bosszúságot megspóroltatok nekem!!!! Ajánlani fogom a munkatársaimnak is

Tardos Géza

Köszönöm a szerelési útmutatókat! Sokat segítettek.

Kapus Ferenc

A szerelőm ajánlotta ezt az oldalt, mert nem tudta fogadni az autóm 3 hét után sem. Nem bántam meg. A pontos leírás alapján sikerült megoldani az ajtóproblémát. Köszi még egyszer!

Nagy László

Nagyon jól jött a smart vásárlás előtti cikk! Sikerült elkerülni néhány borzasztó állapotban lévő smartot.

Jóni András

Kössz az útmutatókat! Jól jöttek!

Szilágyi Csaba

Akinek smartja van annak egyszerűen kötelező ide regisztrálni, mert még nem is tudja, hogy mennyi információt talál itt, amivel egy zsák pénzt meg fog majd spórolni mialatt a smartját használja.

Végh Ferenc

Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra. Ahol élek itt a környéken nincs smarthoz értő szerviz, így amit tudok én csinálok meg rajta és ez az oldal mindig nagy segítség számomra.

Pándi Géza

EZ A LEGJOBB KLUB!

Kiss László

Tetszik, hogy itt sokan vagyunk.

Megyeri Barbara

Nagyon köszönöm a segítséget! Azért léptem be a klubba, mert Ti törődtök a tagokkal.

Agárdi Tímea

Sziasztok! Több hibája is van a Smartomnak, ezeket szeretném kideríteni szerviz előtt. Úgy gondolom az éves tagság semmi ahhoz képest, amit kaphatok itt.

Nagy Balázs

Szuper volt a találkozó! Köszi a meghívást!

Balla Eszter

Egyik szerelő sem akarta elvállalni a smartom javítását mondván nem értenek hozzá. A neten keresgéltem megoldást és akkor találtam erre az oldalra. Kiváltottam a szereléshez szükséges tagságot és megmutattam az egyik szerelőnek az útmutatókat. Azóta már mások smartját is szereli 🙂 Jó ez az oldal csak így tovább!

Fodor László

MONDD EL A VÉLEMÉNYED TE IS!

Segítsd a smartos közösséget és az alábbi űrlapon írd le a véleményed / tapasztalatod a
 SMART MANIA weboldallal kapcsolatban, hogy más is láthassa.