Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Nagyon köszönöm a segítséget! Azért léptem be a klubba, mert Ti törődtök a tagokkal. - Agárdi Tímea

Elromlott a SMART-tom, mit tegyek?!

Ha bármi kérdésed támad a SMART-toddal kapcsolatban, akkor itt tedd fel bátran.


Ancsa képe

Sziasztok! Üdv mindenkinek, új vagyok itt, segítséget szeretnék kérni. Egy 2005- ös 1.5 Diesel ForFour- om van. Az utóbbi időben jelentkezett az a hiba, hogy kisebb táv megtétele, majd megállás és újraindulás után az autó motorja üresben pörgött, majd több erős rántás után indult el. Hézagolták a kuplungot (fogalmam sincs mit jelent és egyáltalán jól írom- e) és adaptálták (valamit,szintén kérdőjel). Egy darabig jó volt, majd ma már alig jutottam el egy- két kilométert újra a rángatás szinte minden lassításnál. Check engine reggeli indítás óta folyamatosan világít. Talán fontos info, hogy esőben teljesen megvadult, a kijelzőn össze- vissza ugrált egyik sebességből a másikba, nem tudtam vele métereket sem megtenni. Nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud valamit mondani, esetleg ismerős a jelenség.


Nóri képe

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Egy 2003as 600as benzines smartom van. Pár napja cserben hagyott nem indult be de gyújtás volt rádió szólt csak nem engedett ráindítani. Párom alánézett megpiszkálta a vezetékeket utána egyből beindult pár napig semmi gond nem volt de ma ugyan ez és nem tudjuk mi lehet a hiba. Van esetleg ötletetek vagy tapasztalt már vki ilyet? Válaszotokat előre is köszönöm!


Piros képe

Sziasztok! Keresek egy szerelőt, aki beszerzi és kicseréli a kipufogót, mert igen hangos már. Jó lenne itt Gyömrőn vagy környékén és egy kb. árat mondana! Nagyon köszönöm!


Chris képe

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni a 450-es Smart-hoz,műszaki problémám van a kisautóval.
Ingadozik az alapjárata,kidobja a sebességet eddig "0" mutatott majd leállt a motor.Pár perc múlva újra indítható volt,és ismét működött egy ideig,majd kezdte újból.Ma viszont már nem "0" írt ki hanem "x"-et mutatott a kijelző és csak kb. 1 óra múlva lehetett újra elindítani.A kocsiba mindössze 91000 km van,mi lehet a hibája,milyen alkatrészt kell cserélni,van-e valakinek esetleg,és mibe kerülne? A másik problémám az ablaktörlő mechanikával lenne,a vezető oldali ablaktörlő csak félúton működik,az utasoldali normálisan,ezért gondolok mechanikus problémára.Van esetleg valakinek,és mibe kerülne? Segítségeteket előre is köszönöm! Chris


brigly képe

Hali 451-és MHD-t alakított mar át valaki oninditosra, generatorsra?


Ed képe

sziasztok valaki tudna segiteni akumlátort cseréltem és be van zavarodva hol indul hol nem valami kompjuterhiba volna?smart fortvo 600 benzines


Zsé képe

Üdv
Nézd meg működik. E a turbó


Buickbandi képe

Sziasztok!
Vettem egy 600 cm3 benzines Smartot. 1999-es.
70 km/h-t nagyon nehezen 80 km/h-t megy. Szervízkönyves 60 000 km van benne.
Pöcre indul, nem füstöl. Nem világít a műszerfalon visszajelző lámpa.
Motorolajat és légszűrőt cseréltem.
Az oldalunkon olvastam, hogy nyomócsövet (gondolom ez a töltőlevegő cső) kell(het) cserélni.
Van tapasztalat, hogy más oka lehet-e a hibának?
Köszönöm.


Zsé képe

Üdv
Hátsó ajtó kinyitó kapcsoló belötésében tud e valaki segíteni?


sanpi képe

#289 Köszönöm.
Megrendeltem a ZSU tól
11800 Ft.
már csak azt kell kiderítenem hogy cserélem ki:)