Nem találsz valamit az oldalon vagy a fórumon? Írd be ide:

Rólunk mondtátok: Nagyon jól jött a smart vásárlás előttis cikk! Sikerült elkerülni pár borzasztó állapotú smartot. - Jóni András

Hírek és Újdonságok a SMART MANIA Klubbal kapcsolatban

Itt mindent megtalálsz, ami a klubbal kapcsolatos és feltétlen tudnod kell.


SMART MANIA képe

Elkészült az új Kép Galéria és hozzá a képnézegető, amit kértetek. Az általatok javasolt első béta fejlesztés észrevételeit figyelembe véve és a felhasználói élmény növelésének érdekében újraterveztük a Ti elgondolásaitok alapján a teljes képgalériát és képnézegetőt. A képnézegető ezentúl automatikusan is "vetíti" egymás után a képeket, így ha TV-n nézitek az oldalt, akkor szuper élményt adhat a galériák nézegetése, illetve a galéria előnézeti képeit is megoldottuk számotokra, hogy akár egyenként is meg tudjátok nézni a képeket, ne kelljen végigpörgetni a képeket egyetlen darabért. Továbbá bekerült egy "bemutató-leírás" rész is, ahol néhány mondatban összefoglaljuk például a találkozók történéseit, hogy az is bele tudja kicsit élni magát a találkozóba, aki nem tudott ott lenni az eseményen.

uj-smart-mania-kepgaleria.png

SMART MANIA képe

Beni kérésére a fórumtémáknál az oldal tetején is külön megtalálható már az "Új Hozzászólás" beküldése gomb.


SMART MANIA képe

Új funkció: a fórumban mostantól egy bizonyos hozzászólásra is lehet már válaszolni. A válaszban található számra kattintva egy szövegbuborékban megjelenik a megválaszolt hozzászólás szövege.

Továbbá a fórumtémák kinézete és a válaszok elrendezése is módosult, átalakult kicsit.


SMART MANIA képe

Frissült funkció: belépés után a személyes menü elérhető a baloldali sávban, melyben a leggyakrabban használt funkciók találhatóak.


SMART MANIA képe

Változott az ADOK - VESZEK rovat! Könnyebb lett az alkatrész (apróhirdetés) feltöltés.

Belépés után KLUBTAGOKNAK lehetőségük van feltölteni eladó alkatrészüket, vagy ha szükségük lenne alkatrészre, akkor azt egy külön rovatba be tudják küldeni és a tagok, akiknek van megfelelő alkatrészük tudnak rá ajánlatot küldeni.

Az apróhirdetés és alkatrészkereső feltöltés funkció elérhető belépés után KLUBTAGOKNAK baloldalt a személyes menüben vagy az ADOK - VESZEK aloldalon a rovatok felett:

smart-adok-veszek-rovat.png

SMART MANIA képe

Új funkció: ha Te is unod már, hogy semmit sem találsz a fórumban vagy nem emlékszel hol olvastál a weboldalon arról a bizonyos érdekes témáról, akkor ezentúl nincs más dolgod, csak a megújult keresőbe - mely megtalálható minden oldalon a menü alatt, a tartalmak fölött - beírni azt a szót vagy kifejezést, amiről épp olvasni szeretnél és az oldalon található összes vele kapcsolatos témát megmutatja Neked. Íme, próbáld ki:


SMART MANIA képe

Új funkció: Elkészült a képnézegető, így elérhetővé váltak a legutóbbi smart találkozó fényképei. Az elmúlt találkozók fényképei folyamatosan kerülnek fel.

Smart Találkozó Galériák
www.smartmania.hu/smart-talalkozo-fenykepek


SMART MANIA képe

Megújult a Szerelési Útmutató rovat! Ezentúl látható a listában a bevezető képe és szövege is. Továbbá teljes nézetben Klubtagság nélkül is olvasható az útmutató bevezetője.


SMART MANIA képe

Új funkció: belépés után a Fórum témák listájában látod, hogy mennyi új hozzászólás érkezett azóta, mióta utoljára olvastad az adott témát. A listában a számra kattintva megnyitja a hozzászólásokat és baloldalt piros színnel megjelölve látod az ÚJ hozzászólásokat, így nem kell visszaolvasnod görgetned, keresgélned, egyszerűen látod mik az új hozzászólások.


SMART MANIA képe

Bővült az "Értesítések kezelés" funkció, mellyel ezentúl nem csak egy adott tartalomra érkező hozzászólásokról tudtok értesítéseket kérni, hanem már egy komplett rovat új cikkeiről is értesülhettek, vagy akár egyszerre beállíthatjátok, hogy a fórum összes témájára érkező hozzászólásokról mind-mind értesítést kapjatok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Minden cikknél vagy tartalomnál az oldalon alul (Fórum témánál felül) keressétek az alábbi két lehetőséget az értesítések kérésére:

- Email értesítést kérek erről a tartalomról
- Email értesítést kérek a rovat új tartalmairól

Elkészült az új Értesítési központ is, melyet belépés után a profilotokban az "Értesítések kezelése" fülön azonnal elérhettek, ahol könnyedén testre szabhatjátok, hogy miről szeretnétek értesítéseket kapni és milyen gyakorisággal.

Az értesítések gyakoriságát számos tetszőleges időpontra időzíthetitek, pl:
- Azonnali küldés
- Minden órában
- Kétszer egy nap
- Naponta egyszer
- Hetente egyszer

Továbbá új funkció még, hogy egyben láthatjátok mennyi és milyen értesítésetek van és ezeket akár egyszerre tudjátok tiltani/újra engedélyezni vagy akár véglegesen törölni.

Szintén új funkció, hogy az értesítéseket külön-külön is tudjátok kezelni, azon változtatni, szerkeszteni, időzítést állítani törlés és újra beállítás nélkül.

Itt még nincs vége az új értesítés funkcióknak, hiszen elkészült hozzá egy szűrő is, amivel könnyedén megtaláljátok a keresett értesítés beállításait, ha már nagyon sok van.

Újdonság még, hogy azokról a tartalmakról is tudtok értesítéseket kérni, melyeket éppen nem találtok az oldalon, nem tudjátok hol olvastatok róla. Az "Értesítések kezelése" felületen az "Értesítés hozzáadása" fülön találtok egy üres szövegmezőt, abba elég, ha a cikk vagy tartalom címét, esetleg annak részletét elkezditek begépelni és a rendszer kidobja a lehetséges találatokat.