A smart fortwo 450 (1998-2006) cabrio-ban a belső tetőkárpit, ami nem csak az esztétika miatt van, hanem a nyáron a meleg és télen a hideg ellen is véd széria felszereltség, azonban mára a legtöbből smartból eltűnt.

Színe szép fehér, de emiatt hamar koszolódik, főleg nyitott állapotban, mert a csúszkák a szélein összekoszolják. A tető vászon ezzel ellentétben belül is fekete, így nem látszik rajta a kosz. Sokan emiatt veszik ki, de nem is gondolják mennyivel melegebb lesz benne nyáron vagy éppen hidegebb télen.

Te ne vedd ki, inkább megmutatjuk hogyan tudod könnyedén tisztítani és hogyan tudod kivenni csúszka törés és kárpit szakadás nélkül, íme:

Zárolt tartalom klubtagok részére!

Minimum "EZÜST TAGSÁG"-gal olvasható tovább!

Mi tartozik az EZÜST Tagsághoz?

Hozzáférés az összes:

- SMART Karbantartási Tipphez

- Otthoni Hibamegállapítási Útmutatóhoz

- SMART Tudástár anyaghoz

- Nőknek SMART Tanácsokhoz

- SMART Szervizek és Bontók listájához

 

+ Ajándék 2.990 Ft értékű Bronz Tagság

(Használt SMART Vásárlási tippekkel)

 

Érdemes ezt választanod, ha már van smartod vagy most fogsz venni és gyorsan szeretnél választ kapni a napi smart használattal kapcsolatos kérdéseidre és spórolni szeretnél az alapvető karbantartási munkákon, mert amit tudsz Te magad szeretnéd otthon elvégezni és ehhez keresel útmutatókat.

 

Mikre fogsz választ kapni?

Napi használattal kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása.

 

Smart Karbantartás (pl.: olaj, szűrő cserék és egyéb otthon is könnyen elvégezhető rendszeres karbantartások képes útmutatókkal)

 

Spórold meg a tanulópénzt ezzel a Tagsággal! A legtöbb felmerülő problémát otthon is tudod orvosolni. Ha pedig valamit mégsem, akkor az útmutatók és hibaleírások alapján felkészülten érkezhetsz a szervizbe, így nem tudnak majd átvágni.

 

A Tagság 1 évig érvényes a kiváltás napjától számítva. 

 

Az EZÜST Tagság ára most csupán 5.990 Ft, mellyel az oldalon lévő fent felsorolt összes EZÜST fokozatú zárt tartalom elérhető korlátlanul.

 

Ha már van EZÜST TAGSÁGOD, akkor lépj be. Ha még nincs, akkor lentebb tudod kiváltani:

Ha szeretnél hozzáférni ehhez és az összes további EZÜST fokozatú költéscsökkentő SMART Tipphez, hogy rengeteg pénzt megspórolhass, akkor kattints a gombra és vásárolj egy Tagságot.

 

KIVÁLTOM A TAGSÁGOT